Tips från idag men känns som ett fikabordkonversation för fem år sedan

Såg just Hans Rosling och insåg att även om de är fem år sedan jag såg det liknande och då satte mig ner med människor som surfade på avpixlat och liknande och tog mig tid att ta med mig ett reportage jag läste kvällen innan för att sätta mig ner och förklara för någon som inte ville ta de till sig att så som det beskrivs på hatsajter läser ni sådant de är samma sak som att blunda för fakta, väl tänkvärt inför ett demokratiskt val, plus att jag fick lite ny input av honom som att biståndsprojekt kanske faktiskt borde planeras så som han föreläste för hedgefonder, ta reda på fakta minituöst innan pengarna går iväg varför skänka pengar generellt om behoven ser olika ut. Fakta talar sitt tydliga språk världen har utvecklats till de bättre och kommer så att fortsätta, så säger jag att jag tycker att det är Magnus 

Gapminder heter det han grundade och de finns fortfarande kvar då han inte längre gör det.

www.gapminder.org

Länken till programmet ligger här nedan, https://www.svtplay.se/video/56351/roslings-varld?accessService=none&info=visa

Lämna ett svar