Din livsguide

”Hej och välkommen detta är vad jag satt och klurade på redan 2010, varför så många var avogt inställda till att istället för att köpa ytterligare ett par 1500 kr jeans eller den absolut senaste telefonen för 8000  istället lade ner ett par slantar på att känna sig nöjda med sig själva, den här tjänsten är till för att prata av sig inför en coach för att slippa att bli utbränd för att arbetsmiljön är så dålig, för att man har dåligt samvete inför sina barn hur mycket skulle inte lidandet vara om du tappade helt kontakten med dina barn, för att hålla ihop familjer med småproblem. De såg jag som en väl värd investering i sig själv, tänk till exempel vad en skilsmässa skulle kosta både i pengar och lidande. Så ska du tänka när du bokar ett möte”- Magnus Karlsson
Vad händer på ett bokat möte

”Vi tror på det personliga mötet, som lika livsviktigt som övriga basbehov”

I dagens stressiga tempo med måsten och krav är det lätt hänt att känna sig vilsen eller inte räcka till, känner du att du vill ha stöttning att förändra ditt liv till något bättre så ska någon av våra coacher stötta dig till en långsiktig förbättring, vi är inte psykologer med de rättigheter och de skyldigheter det innebär, vi vill istället vara en god kraft som ska locka fram det bästa från den som söker sig till oss. Inför ett möte för att få ut mest av samtalet, i och med det väljer du själv om du vill att samtalen dokumenteras eller inte. Lämpliga ämnen kan vara bryta ett dåligt beteende, ändra livsplan, bättre hantera motgångar, bättre hantera sociala sammanhang, förbättra relationer.

Våra livguider kommer till dig, det kan vara på jobbet, lunchrasten, hemma hos allt efter överenskommelse

Dr. Seligman and his colleagues at the University of Pennsylvania’s (känt som the Pen) Positive Psychology Center and Master of Applied Positive Psychology program. Denna utbildning ska varje guide genomgått innan första bokade besöket. En evidensbaserad metod att öka ditt välmående och få dig att blomma ut.

Fundera över följande inför ditt bokade möte:

  • Vad är det jag vill förändra
  • Fundera ärligt på dina styrkor och svagheter
  • Berätta för din coach vad det är du vill uppnå innan samtalet

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
captcha